Videoclip oficial: Migos – Walk It Talk It ft. Drake

Drake a devenit un expert în muzica şi videoclipurile care “rup” Internetul prin viralitatea lor. În doar 24 de ore de la lansare clipul “Walk It Talk It”, realizat de Drake şi Migos a sărit de 6 milioane de vizualizări. Să fie melodia catchy de vină sau pur şi simplu clipul inspirat de anii ’70? Aflaţi vizionând clipul mai jos în 480p, old school.

Din start apar numele mari, cu Jamie Foxx ca amfitrion al unei emisiuni funky în stil “Soul Train”. Diferenţa e că aici emisiunea se numeşte “Culture Ride” şi se dansează în aceeaşi măsură în care se cântă, poate mai mult. În prima jumătate a clipului Migos repetă versurile pe un bas puternic, înconjuraţi de dansatori îmbrăcaţi fistichiu.

Drake apare cu un păr foarte lung şi creţ şi ne arată mişcări de dans moderne, diferite de vibe-ul de ani ’70 al clipului. Din senin apare şi un joc în stil Roata Norocului, doar că pe bază de magneţi de frigider. Privirile ne sunt furate de inele imense din aur, dansuri de robot şi peruci uriaşe. Ochelarii purtaţi de artişti sunt într-o zonă de mult uitată a modei şi culturii.

“Walk It Talk It” este o piesă simplă, foarte repetitivă şi extrem de catchy, perfectă pentru un podcast realizat de Cheech şi Chong. Clipul său a debutat la doar ore după ce Drake ne prezenta remixul său pentru piesa “Lemon”, realizată de Rihanna şi N.E.R.D. Acelaşi rapper canadian înduioşase pe toată lumea luna trecută cu videoclipul “God’s Plan”, în care făcea acte ceritabile foarte generoase.

Migos continuă lansările de single-uri de pe giganticul album “Culture II”. Noul clip a debutat pe Apple Music şi apoi a ajuns şi pe YouTube. LP-ul trio-ului hip-hop sosea în ianuarie şi include 24 de piese. Lista de artişti care apar în secţiunea “Featured” include numai nume mari, de la Nicky Minaj la Post Malone şi de la 2 Chainz la Travis Scott. Big Sean şi Gucci Mane apar de asemenea pe acest release.

Migos a colaborat cu Katy Perry anul trecut la piesa “Bon Appetit”, dar şi cu Calvin Harris la hitul “Slide”. Şi membrii Migos au lansat piese solo, în special Quavo fiind activ prin colaborări cu Major Lazer şi Iggy Azalea.

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.