VIDEO / Două bunăciuni s-au certat ca la mahala, în timpul concursului “Miss BumBum”. I-a furat panglica în direct

Una dintre finalistele celebrului concurs de posterioare bombate “Miss BumBum din Brazilia”, a făcut un adevărat show pe scenă, după ce a aflat că a pierdut competiția.

 

Blonda, Aline Uva, a fost extrem de nervoasă atunci când a auzit că altă participantă a luat panglica de învingătoare, astfel că s-a dus la câștigătoare, Ellen Santana, i-a smuls panglica din mână, și-a așezat-o pe umăr, spunând despre cea din urmă că are un posterior lucrat la estetician și nu are dreptul să câștige, scrie TMZ.

Totul s-a petrecut sub ochii juriului, iar câștigătoarea consursului a început să zâmbească ironic în momentul în care a văzut că a rămas fără panglică. Ellen Santana, desemnată în 2018 femeia cu cel mai sexy posterior din Brazilia, chiar a dansat în continuare în fața juraților și nu a interesat-o deloc că rivala sa îi arunca vorbe grele în spate.

Toate concurentele au fost supuse unor controale amănunțite înainte de finala concursului “Miss BumBum”, pentru a demonstra că posteriorul lor este 100% natural. Astfel, pierzătoarea a reacționat în acest fel doar din cauza faptului că s-a ofticat că nu a câștigat.