Piesa „Vals” este pe locul 1 in topul difuzarilor la radiourile din Romania

Valsul lui Smiley se afla pe locul 1 in topul difuzarilor la radiourile din Romania, de trei saptamani consecutiv. Desi este o piesa diferita de trendurile din muzica actuala, aceasta se afla in top 10 de sase saptamani, cu peste 3000 de difuzari de la inceputul anului.

„ Sunt surprins si recunoscator pentru atata apreciere! <<Vals>> este o piesa diferita de ce se difuzeaza acum pe radio; cu toate astea, reactiile oamenilor au fost extraordinare. Mi-am dorit ca prin aceasta piesa sa repun in valoare un gen caruia nu ii se acorda atentia pe care o merita si ma bucur mult ca am reusit”, povesteste incantat Smiley.

Si acum, la 4 luni de la lansarea piesei, artistul primeste zeci de mesaje de la cupluri de indragostiti, in care este felicitat si anuntat ca melodia lui a devenit „noul vals” al mirilor.

Artistul a lansat si un duet cu Feli, pe aceeasi piesa. Valsul cantat cu Feli este difuzat in acelasi timp cu varianta originala cantata de Smiley.

Si videoclipul piesei a fost apreciat de fanii lui Smiley, „Vals” avand -peste 26 de milioane de vizualizari in patru luni de la lansare.

Piesa „Vals” va putea fi ascultata si in concertul pe care Smiley il pregateste, pe 2 iunie, la Arenele Romane. Cu o organizare impresionanata si peste 10 artisti invitati, Smiley isi propune sa faca publicului cea mai frumoasa „Confesiune”. Biletele sunt disponibile online pe bilete.smiley.ro, iabliet.ro, eventim.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Sursa:Smiley.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.