Liviu Teodorescu va lansa piesa “Lista de păcate”

Vă invităm să urmăriți teaserele celei mai noi piese semnate de Liviu Teodorescu în articolul de mai jos.

 

Săptămâna aceasta, Liviu va lansa cel mai nou single și va surprinde publicul cu o colaborare neașteptată pentru piesa “Lista de păcate”. Artistul va lansa “Lista de păcate” alături de Killa Fonic.

După cum ne-a obișnuit, pentru videoclipul noii piesei, Liviu Teodorescu a apelat la bloggerița Alina Ceausan, o prezența feminia puternică și sexy ce detine cel mai citit blog de fashion din România.

Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sânziana Negru, o celebră vloggeriță de beauty . Pentru single-ul „Obsesie” artistul a avut-o alături pe Cristina Ich, actuala concurenta la concursul Tv “Ballando con le stelle”, iar pentru videoclipul piesei „Așa e ea #Dulce” Liviu a filmat alături de Marisa Paloma, câștigătoarea celui de-al doilea sezon “Bravo ai stil”. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele” cu vlogger-ul Laura Giurcanu, piesă care are peste 38 de milioane de vizualizări, fiind în top 5 al celor mai virale melodii ale anului 2017.

Liviu a continuat tradiția de a lucra cu vloggeri, așa că ce mai recentă piesă “90-60-90” este o colaborare cu frații Munteanu. Pentru acest featuring, Liviu a apelat la fratele lui, Matei, care a debutat în muzică alături de ADDA și Liviu, în #MatematicaIubirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.