FOTO / Colegul de breaslă al lui Asu a devenit tătic! “Este cea mai fericită zi din viaţa mea”

Este zi de sărbătoare în familia unuia dintre cei mai cunoscuţi manelişti de la noi. Colegul de breaslă al lui Asu, Bobby, a devenit tătic! Soţia lui i-a oferit cel mai frumos cadou, astăzi. Un băieţel de 2.700 kilograme, sănătos şi frumos foc!

Bobby este de astăzi, cel mai fericit tătic. Manelistul a declarat că a fost profund emoţionat când a venit pe lume băieţelul său, motiv pentru care nici nu a avut curajul să îl ia în braţe. De asemenea, partenerul de scenă al lui Asu a încercat să ne explice ce a simţit în acele momente speciale, dar este extrem de greu să transmiţi atât de multă fericire şi emoţie, în doar câteva cuvinte!

“Este un sentiment unic, nu pot descrie în cuvinte ce simt… este cea mai fericită zi din viata mea, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot, îi mulţumesc că sunt amândoi bine, băieţelul a luat nota 10, soţia este ok, în ciuda problemelor pe care le-a avut… Nu am reusit să îi fac nicio poză, m-am emotionat foarte tare. Nu am avut curaj să îl iau in brate”, a declarat Bobby pentru cel mai tare site de ştiri mondene, Spynews.

Se pare că dorinţa soţiei sale nu s-a împlinit!  “Baietelul nu are păr asa cum şi-a dorit soţia”, a mai precizat Bobby, pentru Spynews. Până la urmă, ce mai contează?! Sănătos să fie! 

Bobby şi soţia lui s-au cunoscut în anul 2016, iar după 10 luni de relaţie, au hotărât să meargă împreună, în faţa altarului. Şi-au unit destinele şi familia lor este acum completă!

Cum şi-a cunoscut Bobby sufletul pereche

“Ne știam din zonă. Ne vedeam la magazin aproape zilnic. până la urmă, am intrat în vorbă. Dar nu cu ea, ci cu cățelul pe care îl avea tot timpul după ea. M-am aplecat și am început să vorbesc cu câinele, i-am cerut numărul de telefon, d-astea. Când a văzut ce fac a început să râdă în hohote și așa am ajuns să fim împreună”, ne-a mai dezvăluit Boby, în urmă cu doi ani.