Aşa arată Narcisa manelista fără extensii. Artista şi-a uimit fanii!

Narcisa manelista a decis să renunţe la extensii şi să le arate fanilor exct cum arată look-ul ei. Chiar dacă diferenţa este una sesizabilă, artista este la fel de frumoasă.

Narcisa manelista a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, însă, odată cu a doua sarcină, artista parcă a înflorit, iar felul în care arată este un exemplu pentru toate femeile. Acum, Narcisa manelista a decis să facă o schimbare şi a renunţat pentru o perioadă la extensii.

“Oare cât timp voi sta fără extensii”, a scris Narcisa manelista pe Instagram. Fanii s-au declarat încântaţi de felul în care arată artista şi cu părul lung, dar şi cu părul scurt, oferindu-i complimente care mai de care. “Doamne, ești așa de frumoasă și cu extensii și fără, ești superbă, Eşti mai frumoasă fără extensii de o mie de ori, Nu obişnuiesc să las comentarii pentru că nu îmi doresc să deranjez, dar a fost imposibil să mă abţin când am văzut poza ta, eşti superbă. O îmbrăţişare imensă şi îţi doresc tot binele din lume!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Narcisa Manelista din partea fanilor.