Andra, mesaj emoționant pentru fanii săi! Ce s-a întâmplat în viața vedetei

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și nu este deloc de mirare că are atâția fani. De curând, vedeta a lansat o nouă melodie care le-a ajuns imediat oamenilor în suflet, iar aceasta a vrut să-și exprime recunoștința prin felul ei propriu de a face acest lucru. 

Cea mai recentă melodie pe care a lansat-o Andra este extrem de iubită de fanii ei, deja. Pentru a le arăta recunoștința ei, Andra a postat pe contul său de Instagram un mesaj de-a dreptul emoționant, prin intermediul căruia le-a mulțumit pentru toată susținerea și aprecierea de care are parte, de fiecare dată când vine cu ceva nou, în industria muzicală românească.

„Dragilor, mă bcuur din suflet că vă place piesa Supereroi, dar și videoclipul. Toate mesajele voastre, comentariile, numărul mare de vizualizări, share-urile mă inspiră și îmi dau super puteri. Vă iubesc necondiționat, să nu uitați asta niciodată” a scris Andra, pe Instagram, vizibil emoționată de numărul mare de mesaje pe care l-a primit, din partea fanilor săi.